palántázás az ablakban

kertdoktor palántázás az ablakban

Ez a témakör 1 hozzászólás, tartalmaz 2 voices, és a legutóbbi hozzászóló Cseperkálóné Barbara Cseperkálóné Barbara 3 éve, 3 hónapja.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Szerző
  Bejegyzések
 • #1325 Válasz

  péter

  Kedves Kertdoktor!

  Szeretnék palántázni otthon az ablakban paradicsomot és paprikát, aztán kiültetni a kertbe tavasszal. Panel házban lakom és nincs erkélyem. Mikor kell elkezdenem a magok elszórását és milyen földbe kell tennem?

  Üdvözlettel: Péter

  #1372 Válasz
  Cseperkálóné Barbara
  Cseperkálóné Barbara
  regisztrált tag

  Kedves Péter!
  A palántázással érdemes még várni egy picit nincsenek megfelelő fényviszonyok. Lehet kapni zöldségpalántázásra alkalmas földkeverékeket gazdaboltokban. A melegigényeseket március közepén (paradicsomot, paprikát, padlizsánt) lehet elvetni. Azt hangsúlyozom, hogy az ablakban nevelt palánta vékony, fakó, erőtlen lesz. Még ha a hőigényt tudjuk is biztosítani, de nincsen elég fény az ablakban. Lehet ezzel játszani, de érdemesebb gazdálkodóktól beszerezni erőteljes növényházban nevelt palántákat. Ha vásárolunk palántát mindig azt figyeljük, hogy ne legyen megnyúlt. Mindig a lomblevelek számát, színét, egészségét és a szár vastagságát figyeljük meg. Nem a magas palánta a jó palánta, hanem a kicsi zömök. Jó kertészkedést!

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
Válasz erre: palántázás az ablakban
Az Ön adatai:
Kép linkje, amennyiben megtalálható az interneten: Kép linkjének beillesztése

bbPress Post Toolbar Segítség

Rólunk

Ez az eszköztár megengedi a kattintással-hozzáadható HTML elemeket.

Formázás: (például félkövér, dőlt), ki lehet választani az írott szöveget, majd kattintson a gombra, a kiválasztott szöveg előtt és után \"tag\" kódok lesznek. Ez a hozzászólásban nem fog látszódni, csak az eredmény!

Képfeltöltés után megjelenik egy tag kódsor, ez jelenti a kép feltöltését, ezt kérlek ne töröld ki, a hozzászólásban nem fog megjelenni, helyett a feltöltött kép lesz ott. Pl: < a h r e f = \" h t t p : / / w w w . b a r b i e k r t . h u / f d s d f / .png\" > < / a >

Rólunk bbPress Post Toolbar

Segítség

Ez az eszköztár megengedi a kattintással-hozzáadható HTML elemeket.

Verzió 9.7.5 by master5o1.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">