paprika rohadása

kertdoktor paprika rohadása

Ez a témakör 1 hozzászólás, tartalmaz 2 voices, és a legutóbbi hozzászóló Cseperkálóné Barbara Cseperkálóné Barbara 3 éve, 3 hónapja.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Szerző
  Bejegyzések
 • #1347 Válasz

  Csókási Zsolt

  Szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehetne kezelni a paprikánál a csúcsrothadást?

  Köszönöm Zsolt

  #1389 Válasz
  Cseperkálóné Barbara
  Cseperkálóné Barbara
  regisztrált tag

  Kedves Zsolt,

  A csúcsrothadást baktériumos fertőzés és kalcium hiány is okozhatja. Ha a kalcium hiány okozza a tünetet és az első bogyón jelentkezik ez, akkor fajtaérzékenységről, levegőtlen talajról, hőstresszről lehet szó. Ezeket kellene orvosolni. Ha baktériumos fertőzés és sok tő érintett akkor javaslom rézkészítmény használatát figyelve a várakozási idők betartására. Ha nem éri meg a permet akkor távolítsa el a fertőzött bogyókat és használjon roboráló szert. Javaslok pár marék komposztot a tőre vagy csalánlé alkalmazását. Jó kertészkedést!

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
Válasz erre: paprika rohadása
Az Ön adatai:
Kép linkje, amennyiben megtalálható az interneten: Kép linkjének beillesztése

bbPress Post Toolbar Segítség

Rólunk

Ez az eszköztár megengedi a kattintással-hozzáadható HTML elemeket.

Formázás: (például félkövér, dőlt), ki lehet választani az írott szöveget, majd kattintson a gombra, a kiválasztott szöveg előtt és után \"tag\" kódok lesznek. Ez a hozzászólásban nem fog látszódni, csak az eredmény!

Képfeltöltés után megjelenik egy tag kódsor, ez jelenti a kép feltöltését, ezt kérlek ne töröld ki, a hozzászólásban nem fog megjelenni, helyett a feltöltött kép lesz ott. Pl: < a h r e f = \" h t t p : / / w w w . b a r b i e k r t . h u / f d s d f / .png\" > < / a >

Rólunk bbPress Post Toolbar

Segítség

Ez az eszköztár megengedi a kattintással-hozzáadható HTML elemeket.

Verzió 9.7.5 by master5o1.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">