permetezés

kertdoktor permetezés

Ez a témakör 1 hozzászólás, tartalmaz 2 voices, és a legutóbbi hozzászóló Cseperkálóné Barbara Cseperkálóné Barbara 3 éve, 3 hónapja.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Szerző
  Bejegyzések
 • #1335 Válasz

  Bandúr Magdolna

  Kedves Barbi!
  Nemrég elég sok eső esett. Várhatóan permetezni kell a növényeinket. De az a kérdésem, most mivel? Gondolom a csalánlé nem elég?
  Előre is köszönöm a segítséged:
  Magdi Tinnyéről

  #1381 Válasz
  Cseperkálóné Barbara
  Cseperkálóné Barbara
  regisztrált tag

  Kedves Magdi
  Zsurlóval való permetezés a gombabetegségek ellen indokolt lehet. Mellette érdemes tápanyagot is adni a növényeknek. Tetvek száma jelentősen csökkent a sok eső miatt. És a jövő heti hűvös idő is tovább tizedeli a poloskák, tetvek, atkák, liszteskék szâmát. Viszont a peronoszpóra és a baktériumos betegségeknek kedvez az idő. Érdemes megelőzni a nem termő növényeken alacsony dózisú rezes permetezést végezni.
  Jó kertészkedést.
  Üdv
  Barbi

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
Válasz erre: permetezés
Az Ön adatai:
Kép linkje, amennyiben megtalálható az interneten: Kép linkjének beillesztése

bbPress Post Toolbar Segítség

Rólunk

Ez az eszköztár megengedi a kattintással-hozzáadható HTML elemeket.

Formázás: (például félkövér, dőlt), ki lehet választani az írott szöveget, majd kattintson a gombra, a kiválasztott szöveg előtt és után \"tag\" kódok lesznek. Ez a hozzászólásban nem fog látszódni, csak az eredmény!

Képfeltöltés után megjelenik egy tag kódsor, ez jelenti a kép feltöltését, ezt kérlek ne töröld ki, a hozzászólásban nem fog megjelenni, helyett a feltöltött kép lesz ott. Pl: < a h r e f = \" h t t p : / / w w w . b a r b i e k r t . h u / f d s d f / .png\" > < / a >

Rólunk bbPress Post Toolbar

Segítség

Ez az eszköztár megengedi a kattintással-hozzáadható HTML elemeket.

Verzió 9.7.5 by master5o1.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">